3D foto NAP productie

3D foto’s NAP Amsterdam

Hierboven één van de 3D stereofoto’s uit drieanaloge kijkdozen van de permanente tentoonstelling van de stichting Normaal Amsterdams Peil of kortweg NAP in de Stopera in Amsterdam. Deze waren en zijn nog steeds gevuld met ouderwetse analoge 3D dia’s. In 2015 kregen deze een update. Hiervoor zijn enkele oude dia’s opgeknapt, maar voornamelijk nieuwe gemaakt die  door ons zijn geproduceerd. 

In samenwerking met projectbureau Meeter uit Oegstgeest

UI het geheim van de middeleeuwen

Catherijne Convent Utrecht

In het kader van de expositie ‘Het Geheim van de Middeleeuwen' vervaardigden wij een touchscreen voor in het museum Catherijne Convent Rijksmuseum voor christelijke kunst te Utrecht. Hierop kon de bezoeker op speelse wijze een twaalftal vergelijkingen doen van visuele aspecten in de kunst en kleding in de middeleeuwen. 

In samenwerking met Lefert & Co uit Rotterdam

Meester van de Utrechtse Stenen Vrouwenkop CAtherijne Convent

Wat rest van de beeldenstorm

Dit vrouwenkopje lieten we op de website interactief 360 graden rond draaien. Museum Catherijne Convent Rijksmuseum voor christelijke kunst te Utrecht .

In samenwerking met Lefert & Co uit Rotterdam

interactieve toeristische informatie

Interactieve toeristische informatie

In de Grote Kerk van Groede en in het Vlaemsch Erfgoed een straatje verderop, staan grote ‘touchscreens’ met regionale en lokale toeristische informatie.
Met thema’s als musea, monumenten, wandel-, fiets- en paardrij-routes, natuurgebieden en ook commerciële informatie van de vvv, winkels, cafes en restaurants wordt informatie zeer toegankelijk aangeboden aan de bezoekers maar ook de bewoners en bewonderaars van het kunstenaarsdorp Groede.

In samenwerking met projectbureau Meeter uit Oegstgeest.

autostereoscopisch touchscreen in kerkbank

De onstaansgeschiedenis van West-Zeeuws-Vlaanderen 

Op de kerkbank ligt een boek, echter dit is een 3D scherm. Zonder een speciale bril kun je daar, in diepte, de ontstaans-geschiedenis van West-Zeeuws-Vlaanderen ervaren. De kerktoren van de Grote Kerk in Groede vertelt het historiche verhaal van dit gebied in twaalf delen.

In samenwerking met projectbureau Meeter uit Oegstgeest en Lefert & Co uit Rotterdam.

De toren van de Grote kerk van Groede vertelt

De toren van de Grote Kerk van Groede vertelt

Bij binnenkomst in de Grote Kerk van Groede start er in het hoogseizoen een vriendelijke torenstem. U wordt waargenomen als u binnen loopt en de toren nodigt u uit plaats te nemen in de kerkbank.
Een interactieve audioinstallatie die d.m.v. infrarood weet dat u binnenloopt en hierop met een uitnodiging reageert. 

In samenwerking met Projectbureau Meeter uit Oegstgeest.

Augmented reality historische bewoners west-zeeuws-vlaanderen

Ontmoet de bewoners van historisch West-Zeeuws-Vlaanderen

Epson Moverio 3D brillen voor een augmented reality ervaring zijn een speciale manier om historische bewoners tegen het lijf te lopen. Het kan in de Grote Kerk van Groede.

In samenwerking met projectbureau Meeter uit Oegstgeest en Lefert & Co en Isabel Werneke uit Rotterdam.

touchscreenzuil openlucht museum Arnhem

Openluchtmuseum

De laatste jaknikker van Nederland is terecht gekomen in het Openlucht museum in Arnhem. Het interactieve informatiepaneel staat er gezellig naast. Geschiedenis van de olie en gaswinning in Nederland komen hierin aan bod. Aangenaam interactief benaderbaar zijn een grote hoeveelheid films, foto’s en informatie, leuk gestructureerd en mooi vormgegeven.

In samenwerking met Lefert & Co en Ronald Vierbergen Produkties

 
 

phone: +31 646337685

© 2017 BLEIJSFILM BV